Monday, April 16, 2012

140412: Ring to Bangles

Assalamua'alaikum =) 

Lately ni banyak post tarikh kebelakang. Ampun. Masih dalam proses penyesuaian diri. Alhamdulillah [segala pujian milik ALLAH]. Perancangan ALLAH adalah yang terbaek insyaALLAH =) Moga hati ini senantiasa bersangka baik dengan ALLAH kerana sesungguhnya ALLAH adalah sebaik-baik perancang. Alhamdulillah weekend yang lepas tidak dipersia-siakan. Wedding prep belom sampai gear 5 tapi dah gerak dari gear 1 ke gear 3. hehe. Perancangan asal untuk beli cincin untuk majlis batal air sembahyang bertukar menjadi rantai tangan. Plan untuk buat kelainan dengan gantikan cincin dengan jam ditolak mentah-mentah oleh mak abah terchenta, FMIL dan FFIL. haha. Its ok. Although I'm not gold lover, but I'm happy as long as they are all happy. =) Serius tak tau nak pilih barang kemas. Tengok sampai rambang mata then terus grab mana yang harga so so. Not so expensive not so cheaper. Next 2 weeks baru dapat kot. So, stay tune on next next next update. =)


InsyaALLAH tak ada hantaran untuk wedding. Tapi nak beli ni pakai duet hantaran bole kan? =P

2 comments:

ciksusu said...

aww..love fossil !! :)

picairin said...

yeayyyy ada geng!!! >L.O.V.E<