Monday, March 19, 2012

190312: Sabtu yang sangat sibuk

Last weekend, FFIL datang KL sebab ada konvensyen and now sambung kursus pula di Sri Petaling. So, he told Mr Mars he want to meet me. Makan-makan katanya. I've given an excuse before. So, no more choice la. Angguk setuju saja walaupun kebetulan hujung minggu tu ada banyak kerja kena settle. My Mr Mars and my FFIL datang jemput around 6 pm. Then, we went to UPM to fetch my FSIL. Pastu gi makan di gerai ayam penyet. Wah 1st time makan ayam penyet. Not bad la. =D Perbualan berkitar pada kerjaya aku yang belom stabil ni plus pasal kahwin as I've been expected. Then, singgah rumah Mak Lang Mr Mars, sembang-sembang sampai 11 pm. Topiknya adalah IT. ya information technology. My FFIL ni lecturer IT, my FSIL pula study IT. Pak Lang dia plak tak sure la kat mana IT nya tapi he is the one who keep asking my FFIL about IT. hoho. Ipad, IPhone, Android, MAC dan blablabla.. okay Im not expert in this topic. haha. Just be a good listener ja la. Suddenly my FFIL baru sedar dah almost 11 pm. So, FFIL cepat-cepat minta izin untuk pulang. They send me home. So tired. Sampai rumah terus terjun atas katil. A very long day.

burung yang hinggap dan tumpang minum air yang bertakung di jendela bilik ku <3

2 comments:

pika pikah said...

salam perkenalan dr saya, B2B dari kedah...

sila jenguk my blog & join contest sy! :)

http://pikapikah.blogspot.com/2012/03/my-first-contest-jom-join.html

picairin said...

hi pika... will visit ur blog soon yah... btw thanks for coming here and drop a comment... salam perkenalan..<3