Thursday, January 19, 2012

190112: Post Mortem [cincin tunang]



Zoom in cincin boleh usha kat sini okay. Biasa-biasa saja cincin nya. Tambah pula, beli time harga melambung tinggi. Masa tu if Im not mistaken, harga emas 999.9 Alliance Gold RM193/g. But at this time harga emas 999.9 Alliance Gold RM176/g. Bezakan harganya? rasa nyesal beli awal-awal hari tu. Moral of the story, nak beli emas kena study, harga emas semasa pun kena ambil peduli. hehe.Tak apa rezeki saya kurang part ini tapi part laen such as hantaran, pelamin, kenduri etc, ALLAH berikan rezeki yang melimpah-limpah. Alhamdulillah. =) 

Psssssssttt masa harga emas 999.9 Alliance turun RM173/g, I sempat rembat emas 10g untuk mas kahwin nanti. Alhamdulillah. Segala pujian hanya milik ALLAH =) I ada baca tapi tak ingat kat mana, ada ramalan harga emas pada tahun 2020 nanti akan mencecah RM5++/g. So jom la ramai-ramai beli emas! =D

2 comments:

Cik Jan said...

wah yeke? jom berduyun2 g beli emas..saya minat emas jugak. tp simple2 aje. :)

picairin said...

saya plak tak berapa minat emas..hehe....