Sunday, January 1, 2012

311211: Shopping for E-day

Alhamdulillah...Alhamdulillah...Alhamdulillah...
Semalam mengakhiri akhir tahun dengan membeli belah hantaran untuk tunang
Sport Shoes + Buku + Riben + Tisu + Pearl bead
Seharian jugak la dari 8 pagi sampai 6 petang
macam lama pula 10jam untuk semua tu kan?
hehe... actually my printer got problem
keta Cik abang nak di servis
Makanan kat rumah I pom dah out of stock
Kg Baru > Lowyat > Sg Wang > Sogo > Jalan Tar > Jusco
T.I.R.E.D
Actually 1 more thing belom ada untuk engagement
Kain alas lapik hantaran
Di Group B2B 2012 ada yang bagi address Kedai di ChowKit
Tapi belom berkesempatan pegi
Maybe esok kot tak pun lusa
Tak sabar nak selesaikan engagement
Nak focus on Wedding pula
^.^

For those yang tengah mencari lapik/alas dulang ...sila scroll bawah..

Ni untuk disewa
RM10/each
include dulang + bantal

Ni juga untuk disewa
RM10/set
include dulang + kain alas
boleh menyewa di http://impiancollection.blogspot.com



Untuk Low Budget B2B macam I
Boleh sewa disini
RM5/set (dulang+alas)
RM3 kalau alas dulang saja
cepat klik sini http://lieyacollections.blogspot.com/p/alas-dulang-hantaran-untuk-di-sewa.html

Kalau yang nak beli.Macam I la.Ada B2B share address kat I tapi I blom pegi. Kalau U nak, U boleh pegi ke alamat ni. Dengar cerita cantek-cantek alas hantarannya =)

Kedai Bunga Vivian
No. 8, 10 (G/B)
Lot 1707
Jalan Haji Hussein,
Kuala Lumpur
No Phone: 012-3371 688

Psssstttt tak rugi beli especially yang ada ramai adik beradik yang belom kahwin. Warna Natural (cream, white) boleh dipakai untuk apa-apa tema. So tak rugi la beli. Tukar warna bunga+riben saja. hehe~ Tips ini diperoleh daripada Group B2B 2012. pheeewittt..^^

2 comments:

choclairissa @ intan said...

bagusla awak sharing2 idea cmni..harap membantu b2be lain..good luck preparation :)

picairin said...

Thanks intan... nak kongsi byk xmampu sb baru jak masuk dalam dunia B2B ni..hee.. sekadar yg termampu j la..^^