Thursday, May 24, 2012

240512: My Card

Tadaaaaaaaaa....
sorry gambar gelap gelita =(

Simpan dalam tupperware. Akhir bulan 6 nanti baru mula distribute insyaALLAH. Kad saya tak da sampul. Ni 1st version. 2nd edition punya ada tulis "kepada" kat muka surat depan yang ada wedding date [230812]  tu selepas dicadangkan oleh Mr Mars saya. Bajet, jenis kertas dan lain-lain yang berkaitan kad hasil titik peluh sendiri 100% ni akan saya review insyaALLAH after wedding nanti. Checked!


KATERING
KANOPI
CARD
DOOR GIFT
SIGNAGE
OP
MUA
HB
ATTIRE
LEGAL PROCEDURE
HONEYMOON

5 comments:

maryaaaaaaa said...

DIY sendiri eh? bestnyaaa

picairin said...

aa.. dari design sampai printing.. Alhamdulillah walaupun teramat simple tapi saya satisfied.. nak try add on ribbon yang lebih time tunang nanti. tengoklah hasilnya macam mana.kalau tak ok, proceed simple gini je la.=)

dhiera said...

terbaek la...

dhiera said...

terbaek la...

picairin said...

bila nak reveal kad dhiera ni? heee.. ur card must b better than mine...=D