Wednesday, May 23, 2012

230512: Theme

Anyone yang baca post before ni pasal color tema saya tu? Actually warna tema dah tukar dah. From cream + gold + brown to cream + brown + green+ SIMPLE. hehe. Tema alam sekitar ya di Venus nanti. =P Di Mars maybe blue + grey. But I'm not sure la. Before this, Mr Mars told me that colors combination. However, lately he said no theme because no budget. Actually budget saya pun rendah saja. But still ada tema. For me yang penting kena kreatif ja. Pemikiran orang Venus dan Mars different. Dan saya berlapang dada dengan perbezaan pendapat tersebut. =)

Theme for my side. Plus simple!

Actually saya langsung tak nak dan tak kan masuk campur anything yang berkaitan walimah di Mars nanti. Let his family decide everything including our attire. Make up untuk diri sendiri saja yang saya uruskan. Sebabnya saya tak mau serabut kepala sendiri plus tunang saya itu anak sulung dan cucu pertama yang akan berkahwin. So bagi la chance ibu dan adik-adik dia rasa planning majlis sendiri kan. =) 

Okay la esok nak reveal kad yang teramat simple dengan kos yang teramat minima itu. Till then. Assalamua'laikum. 

2 comments:

Rahmah said...

cntik je warna theme baru ni....beralam sekita gt kan...nice

picairin said...

thanks Rahmah.. hopefully menjadik la... ^^